Belder 82F 4704RK Roosendaal

Belder 82F
4704RK Roosendaal

Borchwerf


Korte samenvatting kenmerken:

Type aanbod: loods

Soort bouw: bestaande bouw

Oppervlakte: 240 m2

Inhoud: 1000 m3

Onderhouden: goed


Verhuur informatie:

Status: Verhuurd

beschikbaar per: 31-07-2022
Huurperiode: minimaal 12 maanden

Contract verlening: in overleg

Huurprijs: €1250 per maand

per maand excl. G/W/E

Borg: €2500

Zeer centraal gelegen aan het industrieterrein de Belder in Roosendaal, ligt dit zeer fraaie keurig onderhouden bedrijfspand. Verdeeld over 2 verdiepingen is het een oppervlakte van 240 m2. Compleet uitgerust met royale kantoorruimte, keuken en toilet geheel voorzien van een keurige laminaatvloer.

Indeling:

Hal met garderobe en toiletruimte. Via de hal heb is de toegang tot een ruime loods, en de trapgang naar het bovengelegen kantoor, met keuken en grote ruimte.

De loods op de begane grond is voorzien van een elektrische roldeur en wasbak met werkblad.  Aan de achterzijde van de loods is een tweede trapopgang die toegang geeft tot een zeer grote ruimte. Het kantoor is voorzien met de benodigde inrichting met kasten en bureaus. Verder beschikt het kantoor over een airconditioning. De keuken is voorzien van 4-pits keramische kookplaat, luxe afzuiging, koelkast, spoelbak en magnetron. Tevens beschikt het pand over een alarmsysteem. Kortom een instapklare bedrijfsruimte op goede locatie.

De huurprijs bedraagt €1250,- per maand excl- gwl.

 

  • De loods wordt opgeleverd inclusief laminaat vloer en verlichting en de inrichting van het kantoor wat op de foto’s staat.

 

Per direct beschikbaar

2 maanden borg

Minimale huurtermijn 1 jaar